logotype

80 Ridge Street Media

Öka intäkterna med användaren i fokus

Foto från Påarp, Halmstad

Fiverr ett bra alternativ för småföretagaren

Publicerad av   i Product Management

Om du driver ett företag och inte har möjlighet att köpa in dyra konsulter eller anställa folk för varje liten sak du behöver hjälp med så finns det en hel del tjänster där ute på nätet som vi småföretagare kan använda oss av när vi behöver specifik hjälp som vi själva inte är speciellt bra på.

Småföretagare – Möt Fiverr

Jag har de senaste månaderna mer och mer börjat använda Fiverr för att hitta folk som kan hjälpa mig med saker som gör att jag kan fokusera på de saker jag själv är bäst på. Här nedan har du en lista på saker jag köpt in för vettiga priser och är väldigt nöjd med:

  • Branding – hjälp att hitta rätt varumärkesnamn (med lediga domännamn) på ett spel som jag utvecklar för iOS och Android
  • Business Opportunity – hjälp att hitta en lukrativ micro-niche att röra mig in i för en ny app jag utvecklar för Webb, iOS och Android
  • App Design – Behövde en ny vy för vår populära app Mäklarinfo (iOS, Android) och köpte in design för det och blev väldigt nöjd
  • Logo Design – Köpte en logo i bra kvalitet för en bråkdel av kostnaden för att köpa en på tjänster som exempelvis 99Designs
  • Content Writing – Köpt både svenskt och engelskt innehåll, s k Evergreen-content för några webbtjänster som jag driver.

Jag är fast. Jag kommer göra affärer med några jag redan gjort affärer och utöka områden inom vilka jag kommer köpa in tjänster. Jag kommer närmast bland annat köpa in tjänster för att skriva pressreleaser, designa spelnivåer och även för att kategorisera stora mängder av data som jag behöver för en tjänst som jag driver.

Så, jag rekommenderar dig verkligen att prova på Fiverr du också – Börja här

Kategorier

Nyckelord

Kommentarer

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Några av våra kunder


Senaste på bloggen

På vår blogg kan du läsa mer om effektiva appar.


80 Ridge Street Media AB

Bättre och mer effektiv webb och appar med fokus på User Experience, Product Management, SEO, Webbutveckling. Knivsta, Uppsala.

Åsgatan 80
74145 Knivsta, Uppsala
Telefon 0735-336699
E-post info@ridgestreet.se
Webb
Facebook ridgestreet
Twitter @80ridgestreet
Google Plus Google+