logotype

80 Ridge Street Media

Öka intäkterna med användaren i fokus

Foto från Påarp, Halmstad

Hur snabb är min hemsida?

Publicerad av 

En snabb webbsajt är oftast ett gott tecken på en välmående hemsida. Vi har tidigare skrivit om hur viktigt det är att jobba långsiktigt med webboptimering för att se till att man har en välkonverterande hemsida. Långsamma hemsidor skadar kundupplevelsen och snabba hemsidor gynnar densamma.

Just nu är vi i testfasen på vårt verktyg för att mäta hur snabb din webbplats är. Vi har byggt ett verktyg som automatiskt mäter hur snabb eller långsam din hemsida är och skickar dig rapporter på daglig, vecko- eller månadsbasis.  Du får ett värde på hur snabb din webbsida är, en trend åt vilket håll webbprestanda går åt och hjälp med artiklar och förslag på lösningar när vårt verktyg identifierar flaskhalsar i din hemsidas prestanda.

Verktyget är fokuserat på prestanda och fokus är att hjälpa dig att få reda på hur snabb din hemsida är för dina kunder och vad du kan göra åt eventuella prestandaproblem som kan finnas. Verktyget synliggör trender och eventuella problem som uppstår när du jobbar med din webb eller lanserar nya funktioner. Detta ingår:

  • Prestandarapport via E-post
  • Kontroll av upp till 10 webbadresser
  • Skicka rapporten till upp till 10 användare
  • Förslag på förändringar via e-post

Är du intresserad av att testa hur snabb din hemsida är? Vi bygger på Speed just nu som hjälper dig med just det. Verktyget kommer kunna testas utan kostnad de första 30 dagarna. För de som anmäler sitt intresse före lanseringsdatum får dessutom 50% rabatt det första året.

Anmäl ditt intresse för Speed här och få 50% rabatt

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Några av våra kunder


Senaste på bloggen

På vår blogg kan du läsa mer om effektiva appar.


80 Ridge Street Media AB

Bättre och mer effektiv webb och appar med fokus på User Experience, Product Management, SEO, Webbutveckling. Knivsta, Uppsala.

Åsgatan 80
74145 Knivsta, Uppsala
Telefon 0735-336699
E-post info@ridgestreet.se
Webb
Facebook ridgestreet
Twitter @80ridgestreet
Google Plus Google+