Vi byter namn till Yetric AB. Läs mer om vad det innebär på yetric.com
logotype

80 Ridge Street Media

Vi är experter på User Experience

Användaren i fokus. Effektivare appar. Bättre lönsamhet.

Foto från Revet, Jonstorp

Mattias Hising

Publicerad av 

Bild på Mattias Hising

Jag har lång erfarenhet som webbutvecklare, lead developer och produktchef från många typer av branscher (Internetkonsult, Telekom, Vitvaru, Spelbransch osv). 2007 startade jag Strategio, för att 2011 helt och hållet fokusera på att köra eget företag. Under slutet av 2011 ombildades Strategio till 80 Ridge Street Media AB.

Vad kan jag?

Jag har lång erfarenhet av otypade språk som JavaScript, PHP och Python. En stor del av min karriär har jag jobbat med användarupplevelsen och gränssnitten. Jag tycker att den utveckling vi ser idag mot rikare klienter är en fantastisk utveckling, istället för att lösa problem state-less, som http tvingat oss ser vi nu att browsers och användare mognat och efterfrågar realtidsgränssnitt med state på både desktop och mobiler och tablets. En fantastisk tid för oss som älskar att bygga användarnära tjänster. Jag tror att vi om 2-3 år gått bort från servergenererade klienter som är fallet idag och låter servrar sköta det de är bra på och klienten det den är bra på. Detta ställer enorma krav på den traditionella webbutvecklaren som av hävd lärt sig att generera gränssnitt på servern och sedan skicka det till klienten, detta kommer ändras och då måste även den genomsnittlige webbutvecklaren ändra sig. Hör av dig till mig på mattias [at] ridgstreet punkt se så kan vi ju prata om hur ni skulle kunna få en mer responsiv front-end.

Relaterade sidor

Vill du lära dig mer om User Experience?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Vill du lära dig mer om User Experience?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Några av våra kunder


Senaste på bloggen

På vår blogg kan du läsa våra tankar kring User Experience.


80 Ridge Street Media AB

Bättre och mer effektiv webb och appar med fokus på User Experience, Product Management, SEO, Webbutveckling. Knivsta, Uppsala.

Åsgatan 80
74145 Knivsta, Uppsala
Telefon 0735-336699
E-post info@ridgestreet.se
Webb
Facebook ridgestreet
Twitter @80ridgestreet
Google Plus Google+