logotype

80 Ridge Street Media

Öka intäkterna med användaren i fokus

Foto från Påarp, Halmstad

Webbprestanda, en snabbare webb ökar intäkterna

Publicerad av 

Webbprestanda är kunskapen kring hur du får din webbplats snabbare och mer effektiv i avseende på exempelvis last och nedladdningstider för dina besökare. En bra webbprestanda kan göra stor skillnad på intäkterna du genererar då besökare skyr långsamma webbplatser likt elden.

Genom en effektiv och snabb webbplats ökar du chanserna att konvertera besökare till kunder och kunder till återkommande kunder. Genom att arbeta med webbplatsens prestanda långsiktigt kan du öka intäkterna. En snabb webbplats karaktäriseras av att man på alla nivåer gjort rätt val för att se till att prestandan är på topp. Det gäller att välja rätt serverarkitektur, bygga sin web-backend på ett effektivt sätt och att man följer de best practices som finns för att skapa effektiva och snabba webbgränssnitt.

Få bättre koll på din webbprestanda

Vi jobbar just nu för fullt med att utveckla Speed en tjänst för enkel monitorering av webbprestanda via e-post. Med Speed får du dagliga, veckovisa och månadsrapporter direkt till din e-post. Ser vi att din webb är långsam kommer vi med förslag på hur du kan göra den snabbare. Just nu har vi ett erbjudande där du kan få första året till halva priset och spara 1 800 kronor. Anmäl dig för speed nu. Vi lanserar den 25:e september och erbjudandet gäller tills dess.

Så här får du en snabbare webb

I listorna nedan har vi listat saker som är viktiga för att optimera webbprestanda på front-end och back-end, samt andra tips som hjälper dig att få en bättre webbprestanda på din hemsida (och nöjdare besökare).

Front-end optimering av webbprestanda

Nedan har vi listat några av de saker du bör ha koll på för att optimer webbprestanda på front-end för din webbplats. Tipsen har sin bas i det exceptionella jobb Steve Souders gjorde för Yahoo för många år sedan (han är nu ansvarig för webbprestanda på Google).

Läs mer om webbprestanda

Vi har skrivit en artikel om hur Långsamma webbplatser skadar din affär som vi tycker att du bör läsa för att få koll på vad en långsam webbsida kan ställa till med. På vår blogg om effektiv och snabb webb kan du läsa artiklar om webbprestanda, webboptimering och annat innehåll som hjälper dig att uppnå en bättre prestanda på din webbplats. Läs även om Website Performance på vår engelska webb.

Läs mer i vår blogg

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Några av våra kunder


Senaste på bloggen

På vår blogg kan du läsa mer om effektiva appar.


80 Ridge Street Media AB

Bättre och mer effektiv webb och appar med fokus på User Experience, Product Management, SEO, Webbutveckling. Knivsta, Uppsala.

Åsgatan 80
74145 Knivsta, Uppsala
Telefon 0735-336699
E-post info@ridgestreet.se
Webb
Facebook ridgestreet
Twitter @80ridgestreet
Google Plus Google+