logotype

80 Ridge Street Media

Öka intäkterna med användaren i fokus

Foto från Påarp, Halmstad

Snabb webbplats

Publicerad av 

Det är ingen hemlighet att vi på 80 Ridge Street Media gillar snabba webbplatser. Varför gillar vi snabba webbplatser? Av flera orsaker. Vi tror att snabba webbplatser är ett tecken på att webben är optimerad, bra byggd och byggd med tanke på användarupplevelsen. Nedan har vi listat hur hastigheten påverkar dina kunder, dina intäkter och din trafik.

  • Det är bättre för användarupplevelsen, användaren tröttnar inte och risken att han eller hon går vidare till en annan webbplats minskar.
  • Du ökar chanserna till att konvertera en användare till köp, en snabb webbplats är en del i ditt arbete med din konverteringsoptimering
  • En snabb webbplats ökar chanserna för din webbsida att hamna högre upp i sökresultatet, att arbeta med din webbprestanda är således en del i ditt arbete med sökmotoroptimering för din webbplats.
  • En snabb webbsida ökar intäkterna. Det finns många studier om hur en långsam webbplats skadar affärerna, även vid på pappret små skillnader i laddningstider och upplevd renderingstider.

Var kan jag lära mig mer hur jag bygger en snabbare webbplats?

Vill du veta mer om hur du skapar en snabbare webbplats så kan du följa vår blogg om effektiv webb, läsa på vår sektion om webbprestanda, prenumerera på vårt nyhetsbrev eller helt enkelt gå till vår systersajt webbsida.org där du lär dig hur man bygger snabba, tillgängliga webbplatser från grunden.

Relaterade sidor

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Några av våra kunder


Senaste på bloggen

På vår blogg kan du läsa mer om effektiva appar.


80 Ridge Street Media AB

Bättre och mer effektiv webb och appar med fokus på User Experience, Product Management, SEO, Webbutveckling. Knivsta, Uppsala.

Åsgatan 80
74145 Knivsta, Uppsala
Telefon 0735-336699
E-post info@ridgestreet.se
Webb
Facebook ridgestreet
Twitter @80ridgestreet
Google Plus Google+