logotype

80 Ridge Street Media

Öka intäkterna med användaren i fokus

Foto från Påarp, Halmstad

Tjänster

Publicerad av 

Webbprestanda

Du behöver en snabb webb, har du inte det så tappar du kunder, kunder vill inte vänta och det finns många bevis på hur till synes små skillnader i hastighet på webben kan ge stora effekter på intäkter. Hur är det? Förlorar du intäkter dagligen på grund av en långsam webb?

Läs mer om Webbprestanda

Webboptimering

Många bygger sin webbplats och sen så låter de den vara, och lägger endast till innehåll över åren tills den dag de har tröttnat och vill bygga nytt. Vi på 80 Ridge Street Media vet hur viktigt det är att jobba med att optimera sin webbplats kontinuerligt, både tekniskt och användar-upplevelse-mässigt. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med optimering av stora webbplatser och vet vad små ingrepp kan göra för intäkter.

Läs mer om webboptimering

Webbstrategi

Vi vet hur viktigt det är att ha en långsiktig strategi för dina online satsningar. Vi har mångårig erfarenhet framför allt från företag som riktar sig mot slutkonsument och därmed har vi jobbat mycket med att följa, ta fram och bidra till att skapa webbstrategier som syftar till att skapa en gemensam grund att stå på och öka kunskapen internt och externt om vad man erbjuder samt på sikt öka intäkter på grund av ökat fokus på rätt saker.

Läs mer om webbstrategi

Webbanalys

Hur ser dina besökares beteenden ut? Stannar de länge eller försvinner de direkt utan att hitta det de letar efter. Vi har lång erfarenhet av att analysera och mäta användares beteende på webben.

Läs mer om webbanalys

Konverteringsoptimering

Vi har jobbat många år med att optimera kundflöden som är affärskritiska för företag med hela sin affär på nätet.

Läs mer om konverteringsoptimering

A/B Test, Multivariata test och Split test

Testa olika scenarios på dina användare och se vilket scenario som ger bäst påverkan på konverteringsgrad och intäkter. Vi har jobbat med A/B-tester på några av världens största spelsajter och vet hur viktigt det är för att optimera intäkter.

Läs mer om A/B-tester

Mobil och Responsiv Webb

Idag så ökar trafiken på webben från smarta telefoner som iPhone, Android och tablets som iPad lavinartat. Alla sajter vi är delaktiga i är mobilanpassade och är responsiva i sin webbdesign. Vi kan även hjälpa dig att gå från den traditionella webben till ett responsivt approach eller gå mobile first i dina nya webbprojekt.

Läs mer om Mobil webb och Responsiv webbdesign

Appar till iPhone och iPad

Idag bedrivs allt större del av online affärer via mobiler. Det är en explosiv förändring på gång och det är stor chans att du ganska snabbt kan räkna hem en investering på en mobil app för smartphones. Vi hjälper att bygga appar, formge användarupplevelsen samt kravställa mot tredje part.

Läs mer om Appar.

User Experience

Användar-upplevelser är mer än bara användbarhet, User Experience är hur kunden uppfattar din produkt. Vi har erfarenhet från branscher där User Experience är något som fokuseras på för att kunna vinna marknadsandelar och nya användare.

Läs mer om User Experience och användarupplevelse.

Webbprototyper

Webbaserade prototyper blir ett allt vanligare sätt att testa sina gränssnitt och produkter. Vi jobbar med att utifrån kundbehov skapa prototyper som kan användas för att bevisa eller förkasta idéer. Vi tror att prototyper ofta är en bra start på ett projekt med mycket användar-interaktion eller för att på ett tidigt stadie i en produkts livscykel testa om man är på rätt spår.

Läs mer om webbprototyper, minimum viable product och lean startup

Interaktionsdesign

Hur ska din nya tjänst fungera för slutanvändaren? Vi hjälper dig med interaktionsdesignen av din produkt. Vi har lång erfarenhet av att jobba med just interaktionsdesign på produkter som har 100000-tals dagliga användare. Interaktionsdesign handlar om att forma produkter, tjänster och miljöer med särskilt fokus på deras brukskvalitéer, det vill säga hur de ska vara att använda och interagera med.

Läs mer om Interaktionsdesign och wireframes

Webbutveckling

Vi har över 10 års erfarenhet av att utveckla världsledande webbplatser med mycket trafik och med affärskritiska moment på webben. Vi hjälper dig i alla steg av denna viktiga process. På tekniksidan kan vi JavaScript, Ruby, Python, PHP, HTML5, CSS3, AJAX och vet hur viktigt det är att snabbt kunna visa upp resultat.

Läs mer om webbutveckling

Sökmotoroptimering

Vi är kunniga inom sökoptimering och vet hur viktigt det är att synas högt i sökresultaten. Vi hjälper dig med en långsiktig strategi för att maximera dina intäkter från sökmotorstrafik.

Läs mer om sökmotoroptimering

Relaterade sidor

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vår nyhetslista så får du tips direkt till din e-post.

Några av våra kunder


Senaste på bloggen

På vår blogg kan du läsa mer om effektiva appar.


80 Ridge Street Media AB

Bättre och mer effektiv webb och appar med fokus på User Experience, Product Management, SEO, Webbutveckling. Knivsta, Uppsala.

Åsgatan 80
74145 Knivsta, Uppsala
Telefon 0735-336699
E-post info@ridgestreet.se
Webb
Facebook ridgestreet
Twitter @80ridgestreet
Google Plus Google+